Megtalálták az egyik vízbe merült bv-s kutyakiképző holttestét

Megtalálták az egyik vízbe merült bv-s kutyakiképző holttestét

Így zajlott a keresés (Forrás: BVOP)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai közös ellenőrzésük során kedd délután Rácalmásnál, a Kis-Duna hídnál megtalálták a vízben az egy nappal korábban eltűnt büntetés-végrehajtási szervezet egyik hivatásos állományú tagját – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A középkorú férfi holttestét a tragédia bekövetkezésének helyszínén találták meg a kutatást végző szakemberek – írták. A főkapitányság kommunikációs referense később közölte: azonosították az áldozatot, aki az idősebb, 34 éves férfi. Pápai Eszter, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs referense elmondta, hogy a fiatalabb férfit még mindig keresik.

A Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézet és a Márianosztrai Fegyház és Börtön egy-egy munkatársa – egy kutyavezető és egy kutyakiképző férfi, 29 és 34 évesek – szolgálati kutyák kiképzése közben merült el a vízben eddig ismeretlen okokból hétfőn Rácalmás közelében. 

Az ATV értesülése szerint az ügyben nyomozást rendelt el a Regionális Nyomozó Ügyészség, és büntetőeljárás indul foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt.

Címkék: holttest