Megvan, pontosan mikor és hol tartja október 23-ai rendezvényét az ellenzék

Megvan, pontosan mikor és hol tartja október 23-ai rendezvényét az ellenzék

Márki-Zay Péter a Kossuth téren (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szombaton délután négy órától közösen fognak demonstrálni az ellenzéki pártok a fővárosi Andrássy út és Dózsa György út sarkán. Az eseményen természetesen felszólal Márki-Zay Péter közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt, valamint korábbi ellenfele, a DK-s Dobrev Klára is – tudta meg a Népszava.

Mint írták, az ellenzéki helyszínválasztás annak fényében figyelemre méltó, hogy Orbán Viktor miniszterelnök az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál, az Erzsébet tér mellett mondja el a kormánypárti rendezvények központi elemének számító ünnepi beszédét délután fél négykor. Vagyis az is előfordulhat akár, hogy a két tábor szimpatizánsai összetalálkoznak egymással.

A kormánypártok mellett kiálló Békemenet szervezői is készülnek már október 23-ai felvonulásukra, azt kérik résztvevőiktől, akit provokáció ér, rögzítse a telefonján.