„Menekülne Brüsszelből?” – A Ryanair a tetten ért EP-képviselőn humorizál

„Menekülne Brüsszelből?” – A Ryanair a tetten ért EP-képviselőn humorizál

(Forrás: Ryanair.com)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A légitásaság Twitter oldalán Bruno Waterfield, a The Times brüsszeli tudósítója bejegyzését osztotta tovább, aki a nap sztorijaként hivatkozott a ma megjelent hírre, hogy egy illegális szexparti 25 résztvevője között több diplomatát és egy európai parlamenti képviselőt is tetten ért a rendőrség péntek este Brüsszelben.

„Ha gyorsan menekülne Brüsszelből, jegyek már 14.99 Eurótól. Ebben az esetben nem ajánljuk az ablak melletti ülést” – írta a Ryanair a bejegyzésben.

Az incidensről hírt adó lapok egyike sem említi konkrétan, ki lehetett az a bizonyos menekülő EP-képviselő. A flamand napilap, a HLN ugyanakkor körülírja, kiről lehet szó: a lap szerint az EP-képviselő Orbán Viktor magyar miniszterelnök jobboldali nacionalista pártjának, a Fidesznek a vezető tagja, aki 1994 és 2002 között vezető tisztségeket töltött be a magyar parlamentben. Ezután európai parlamenti képviselő lett, aki meglepő módon két napja, vasárnap mondott le mandátumáról.