Mentőautó karambolozott Budapesten

Mentőautó karambolozott Budapesten

Karambolozó mentőautó Budapesten, 2020. november 14-én (Fotó: György Zsombor/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Beteget szállító mentőautó karambolozott Budapesten, a Kiscelli és a Bécsi út sarkán szombat kora délután – jelentette munkatársunk.

A karambolos mentőben vitt beteget másik mentővel viszik tovább. Három tűzoltóautó és három másik mentőautó is a helyszínre érkezett. A baleset egy sérültjét most szállítják el. Kidöntötték a jelzőlámpát, a forgalom irányítás nélkül halad, torlódás van – számolt be munkatársunk. A mentőautó mellett két személyautó is ütközött, de a mentősök és a személyautók utasai is saját lábukon szálltak ki a járművükből – tette hozzá.

A BRFK sajtóügyeletén kérdésünkre azt közölték, hogy egy mentőautó ütközött egy Audival, az ütközés következtében pedig a mentő felhajtott a járdára, ahol elütött egy gyalogost. A gyalogos és a személyautó sofőrje sérült meg, őket kórházba szállították. A baleset körülményeit vizsgálják.

Fotó: György Zsombor/Magyar Hang)

Címkék: baleset, mentők