Merkely Béla felépült

Merkely Béla felépült

Merkely Béla (jobbra) a műtőben (Fotó: Merkely Béla Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mind én, mind pedig családom tagjai küzdelmesen, de sikeresen felépültünk az új típusú koronavírus fertőzésből, így a mai nappal visszatértem, s újra betegeket látok el – közölte Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora csütörtök reggel a Facebook-oldalán.

Hozzátette, reggel már a Kossuth rádiónak adott részletes interjúval kezdte a napot, majd pedig várt rá a műtő a Városmajori  Szív- és Érgyógyászati Klinikán.

Merkely Béla múlt csütörtökön jelentette be, hogy koronavírusos. mint akkor írta, „az elmúlt napokban a családom tagjai közül többen is megfertőződtek, és sajnos a hét elején az én PCR tesztem is pozitivitást mutatott, szerda óta pedig már tüneteim is vannak”. Hozzátette: Így már saját tapasztalatból állíthatja, hogy ez nem csupán egy nátha, hanem egy sokkal komolyabb fertőző betegség, amely teljes embert kíván a legyőzésére.