Mészáros Lőrinc: Azt hiszem, elmondhatom, hogy sikeres vagyok

Mészáros Lőrinc: Azt hiszem, elmondhatom, hogy sikeres vagyok

Mészáros Lőrinc

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ritka alkalom: Mészáros Lőrinc beszédet mondott, arról pedig videó is készült. A felcsúti milliárdos az alapítványának rendezvényén tartott előadást annak apropóján, hogy 244 Vál-völgyi fiatalt összesen 117 millió forinttal támogatnak.

A Pestisrácok készített videóriportot az eseményről, amelyet a 444 vett észre, a portál szó szerint kiírta mi mindent mondott Orbán Viktor miniszterelnök milliárdos barátja.

– Azt hiszem, elmondhatom, hogy sikeres vagyok. Persze azért ehhez sokat kellett tenni, hogy sikeres legyen az ember. És nem úgy kell megélni, hogy ez egy felsőbbrendűséget okoz az embernek. Nem, ugyanolyan polgár vagyok, ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más, azt gondolom. Az más kérdés, hogy jó érzés, ha az ember sikeres, és jól mennek a dolgai, de azt gondolom, azért ez kevés. Tehát az élet az nem csak erről szól – többek között erről beszélt a vállalkozó.

Mészáros Lőrinc beszélt a fiataloknak arról is, ahhoz, hogy sikeresek legyenek, ahhoz kevés az ösztöndíj. – Azért nagyon sokat kell tenni. Elsősorban dolgozni kell mindig, folyamatosan. Munka, munka, munka. Mert a tanulás is munka, nem is kicsi. De a tanulással el tudjátok azt érni, hogy sikeresek legyetek – fogalmazott.