Mészáros Lőrinc elárulta üzleti sikerei titkát

Mészáros Lőrinc elárulta üzleti sikerei titkát

Mészáros Lőrinc

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A hvg szemlézte azt a cikket, amelyben Mészáros Lőrinc gazdagodását elemzi a Bloomberg hírügynökség. A cikk kiemelte, Orbán Viktor barátainak helyzetbe hozása azt eredményezte, hogy egy gázszerelő milliárdos lett.

Kérdéseikre Mészáros Lőrinc válaszolt: a felcsúti milliárdos azt közölte a lappal, hogy soha nem volt üzleti kapcsolata a miniszterelnökkel. Az viszont már elkerülhetetlen, hogy legyenek kapcsolatai a kormánnyal, hiszen sok cége részt vesz államilag finanszírozott projektekben. Ám azt állította: a cégei ugyanúgy vesznek részt a közbeszerzéseken, mint bármely más magyar vagy külföldi vállalat.

A miniszterelnökkel való kapcsolatáról annyit mondott, hogy gyerekkoruk óta ismerik egymást, tiszteli őt és barátjának tekinti.

– A minőségi munka már a kezdetektől fogva kifizetődött. Szerettem a felelősséget és a szabadságot, ami azzal járt, hogy vállalkozó vagyok. És ma is ez a helyzet – fogalmazott Mészáros Lőrinc.