„Migránsok hadai dörömbölnek az ajtókon”

„Migránsok hadai dörömbölnek az ajtókon”

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője (Forrás: Fidesz/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Úgy tűnik, a járvány lecsengésével ismét előkerül a migráció, mint a kormányzati kommunikáció egyik fontos eleme. Korábban már Orbán Viktor is beszélt erről és a téma bekerül a nemzeti konzultáció kérdései közé.

– A következő évek veszélyes kihívásokat tartogatnak, a járványok, a népvándorlás, és a migráció időszaka jön – ismételte meg Orbán Viktor korábbi szavait legújabb videójában a KDNP frakciószóvivője. Nacsa Lőrinc megfogalmazása szerint „Európa-szerte migránsok hadai dörömbölnek az ajtókon, az európai politika középpontjába pedig visszatért a migrációs vita”.

Nem maradt ki természetesen Soros György neve és az ellenzék sem, a kormánypárti politikus szavai szerint ugyanis Brüsszel szándékai változatlanok: „a Soros-szervezetekkel és a magyar baloldallal közösen migránsokat telepítenének Európába, ami komoly biztonsági kockázatokkal jár”. Sőt, azt is mondta, hogy emiatt „újra támadni fognak bennünket”.

A kormánypártok ezért azt szeretnék, hogy a magyar emberek elmondhassák az álláspontjukat, hogy a kabinet azt képviselhesse az európai vitákban. A nemzeti konzultációban ezért a migrációval kapcsolatos kérdések is helyet kaptak.