Mindössze hat perc kellett a kazincbarcikai rendőröknek, hogy elfogják a rablót

Mindössze hat perc kellett a kazincbarcikai rendőröknek, hogy elfogják a rablót

Rablás Kazincbarcikán (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 25 éves sajókazai férfival szemben – számoltak be róla a police.hu-n csütörtökön.

Az elkövető december 27-én 12 óra után Kazincbarcikán, a Szemere Bertalan téren az egyik Nemzeti Dohányboltba ment be. A rendőrség szerint a férfi előzetes szóváltást követően az eladótól a bevétel átadását követelte, illetve azt is közölte, hogy rablótámadás van folyamatban, majd miután nem kapott pénzt különböző dohánytermékeket és szeszes italokat vett magához és az üzletet elhagyta. A trafik alkalmazottja a pánikgombot megnyomta, és a helyszínre érkező rendőrök a rablót az üzlet közelében hat percen belül elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították. 

A nyomozók az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, illetve az eltulajdonított dolgokat is maradéktalanul lefoglalták.