Molotov-koktél dobtak egy véméndi család házára – videón a gyanúsítottak elfogása

Molotov-koktél dobtak egy véméndi család házára – videón a gyanúsítottak elfogása

Molotov-koktélt dobtak egy család házára Véménden - letartóztatták a gyanúsítottakat (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A rendőrök emberölés kísérlete miatt nyomoznak két férfi ellen, akik Molotov-koktélokkal gyújtottak fel egy véméndi családi házat – számolt be róla a police.hu videót is közölve a gyanúsítottak elfogásáról. 

Mint írták, egy nő 2022. augusztus 13-án 2 óra 35 perckor arról tett bejelentést a rendőrségre, hogy Véménden valaki rájuk gyújtotta a házat. Elmondta, hogy egy csörömpölésre ébredtek fel, majd amikor látták, hogy ég az egyik szoba, ő és a fia kimenekültek a házból, majd elkezdték oltani a tüzet, amelyet végül a tűzoltóknak sikerült megfékezniük. A helyszíni szemle adatai szerint Molotov-koktélok okozták a tüzet.

Ezt követően a rendőrök pár órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket, majd a Mecsek Közterületi Támogató Alosztály munkatársai délelőtt elfogták az elkövetéssel gyanúsítható 29 éves véméndi férfit és 24 éves helyi társát. A rendőr-főkapitányságra történő előállításukat követően kihallgatták őket gyanúsítottként, amely során mindketten beismerték a bűncselekmény elkövetését. Őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat. Ellenük emberölés kísérlete miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság – olvasható a portálon.