Most a Borsnál és a Metrooolnál kezdtek elbocsátásokba, megszűnhet a Ripost

Most a Borsnál és a Metrooolnál kezdtek elbocsátásokba, megszűnhet a Ripost

A Ripost november 9-i címlapja

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Összesen körülbelül 10 embernek mondtak fel szerda délelőtt a Fidesz által uralt Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA)/Mediaworks két lapjánál, a Borsnál és a Metropolnál, a Ripost pedig megszűnik – írta az Azonnali.hu, amely szerint főleg tördelőket, képszerkesztőket bocsátanak el. A Média1 szakportál eközben úgy értesült, hogy összevonják a Borsot és a Ripostot, és sorra hívják be az embereket, hogy kire van szükség, és kire nincs. Az Azonnali úgy tudja, előbbi lap marad meg.

A Mediaworks pár nappal a választások után megszüntette a City7 nevű kormánypárti lapját és a FourFourTwo című focis magazint, amelynek az a Szöllősi György volt a főszerkesztője, aki a Nemzeti Sportot is irányítja és aki közismerten kiváló kapcsolatokat ápol Orbán Viktorral. A közelmúltban elbocsátások voltak a holdinghoz tartozó több megyei lapnál is: a Kisalföldnél öt embernek mondtak fel, a Délmagyarnál és Zalai Hírlapnál pedig a szerkesztőség felét küldték el.

Címkék: KESMA