Munkavédelmi sisakot vitt a Momentum politikusa a kormánypárti Hír TV műsorvezetőjének

Munkavédelmi sisakot vitt a Momentum politikusa a kormánypárti Hír TV műsorvezetőjének

Munkavédelmi sisakot vitt a Hír TV-be Bedő Dávid (Képernyőfelvétel: Bedő Dávid / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Meghívta műsorába a kormánypárti Hír TV Bedő Dávidot, a Momentum politikusát annak kapcsán, hogy a párt parlamenti frakciója és Hadházy Ákos lebontották a kordonokat a Karmelita kolostor előtt a héten. Bedő az interjúhoz egy munkavédelmi sisakot vitt magával, amit a csatorna dolgozóinak adományozott.

Ezt azzal indokolta a párt közleménye: „a fideszes propagandasajtó azzal támadta a Karmelita kolostor előtti kordonokat elbontó momentumos politikusokat, hogy az építési terület kordonjait bontották el”. – Ez nyilvánvaló hazugság, de a propagandától ezt már megszoktuk, mindenesetre ha ez tényleg így lenne, akkor a minisztereknek és mindenkinek, aki a Karmelitába megy, munkavédelmi sisakot kellene hordania. Éppen ezért Bedő Dávid, a Momentum Mozgalom frakcióvezető-helyettese tegnap egy munkavédelmi sisakkal érkezett a Hír TV stúdiójába, hogy a várba igyekvő propagandisták vegyék fel ezt, ha Rogán Antalhoz mennek utasításokért – írták. A műsorvezető az „ajándékra” csak annyit reagált, hogy megköszönte a sisakot, majd a kordonbontás kapcsán kezdte el kérdezni a politikust.