Nacsa Lőrinc: A baloldal nem a vírus, hanem a kormány ellen harcol

Nacsa Lőrinc: A baloldal nem a vírus, hanem a kormány ellen harcol

Nacsa Lőrinc, a KDNP képviselője felszólal a foglalkoztatást elősegítő szolgáltatásokról, támogatásokról, valamint a foglalkoztatás-felügyeletről szóló törvényjavaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 3-án (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A baloldal a kormány és nem a vírus ellen harcol, amiből a Jobbik is bőven kiveszi a részét – mondta a Kereszténydemokrata Néppárt, a KDNP frakciószóvivője vasárnap, az MTI-hez eljuttatott videóüzenetben. Ebben Nacsa Lőrinc úgy fogalmazott, „hangulatot keltenek és álhíreket terjesztenek, miközben most fegyelmezettségre és összefogásra lenne szükség”.

A kormánypárti politikus kiemelte, Jakab Péter, a Jobbik elnöke „pár hete még hangosan nyitást követelt, miközben a harmadik hullám kellős közepén vagyunk”. – A füstgránátos munkatársáért nem meri vállalni a felelősséget, de közben Auschwitzban tréfálkozó sofőrje, több bérelt irodája és közel két és fél millió forintos fizetése van – mondta Nacsa Lőrinc.

A KDNP frakciószóvivője álszentnek nevezte Jakab Pétert, amiért „megpróbálja eljátszani a nép egyszerű gyermekét”, miközben „havi 6 millió forintjába kerül az adófizetőknek”.