Nagy bejelentésre készül? Szombaton valamit „megmutat” Karácsony Gergely

Nagy bejelentésre készül? Szombaton valamit „megmutat” Karácsony Gergely

Karácsony Gergely (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szombaton nézzetek rá a Facebook-oldalamra, meg akarok mutatni valamit – sejtelmesen ennyit osztott meg közösségi médiás oldalán Karácsony Gergely. A főpolgármester egy kommentben annyit tett még hozzá, hogy délután fél öttől lesz élő videója, de „egész nap érdemes lesz követni” az oldalát. Bejegyzése mellett még szerepel egy hashteg is: #99kontra1.

Habár ennél többet nem osztott meg, egy ideje már szó van arról, hogy vajon mikor fog Karácsony Gergely is bejelentkezni a miniszterelnök-jelölti előválasztásra. Hiszen bár ő maga ezt még nem jelentette be, a közvélemény-kutatásokban már rendre szerepel várható jelöltként.

Az ellenzéki pártok ráadásul éppen most, vagyis szerdán jelentették be, hogy az előválasztásról szóló tárgyalásokon a kirakós utolsó darabja is a helyére került. Megállapodtak a menetrendről, és arról is, hogy lehet majd online voksolni.

Az ellenzéki előválasztásra már bejelentkezett Jakab Péter, a Jobbik és Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, valamint Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője. El fog indulni Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester és zajlik a tárgyalás Pálinkás József volt akadémiai elnökkel is.