Nagy Feró: Én Fidesz-csicska vagyok

Nagy Feró: Én Fidesz-csicska vagyok

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth-díjat átvevő Nagy Feróval 2021. augusztus 20-án (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Én egy olyan 6-7 éve jöttem rá a dologra, hogy ki kell állni, és meg kell mondani, hogy: Igen, igen, hölgyeim és uraim, én Fidesz-csicska vagyok. Az. És akkor mi van?” – mondta Nagy Feró egy Menczer Tamás külügyi államtitkár Facebook-oldalára felkerült videóban, amelyet a hvg.hu vett észre.

A „polgári kibeszélőnek” nevezett Budakörnyéki Kommentár március 23-i beszélgetésének házigazdája a térség országgyűlési képviselőjének posztját is betöltő fideszes Menczer Tamás volt. Ő itt gyorsan hozzá is tette, hogy ő is Fidesz-csicska. Nagy Feró azt is mondta, hogy „segítenünk kell ennek a kormánynak, mert zseniális emberek vannak benne”. Nagy Feró egyébként a héten azért került be a hírekbe, mert tagja lett a Demeter Szilárd által megalakított Petőfi Zenei Tanácsnak.

 

Címkék: Nagy Feró