Nagy Feró is fellép Toroczkaiék buliján

Nagy Feró is fellép Toroczkaiék buliján

Nagy Feró énekel a Nagy Imre és mártírtársai újratemetésének harmincadik évfordulója alkalmából rendezett Szabadságkoncerten, a budapesti Hősök terén 2019. június 16-án, az 56-os vértanúk emléknapján (Fotó: MTI/Mónus Márton)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nagy Feró zenész, énekes szerdán még arról nyilatkozott a Blikknek, hogy „én eleve úgy készültem, hogy idén már nem lesz koncertünk itthon, mert nem tehetjük meg a közönséggel, hogy veszélynek tesszük ki őket”, közben mégis számos koncertet meghirdetettek a Beatrice közösségi oldalán.

Köztük egy nem éppen politikamentes is van, ugyanis a zenész és csapata fellép a Toroczkai Lászlóhoz és a Mi Hazánk Mozgalomhoz köthető „Magyar Sziget” elnevezésű rendezvénysorozaton is augusztusban. A helyszín Ásotthalom, ahol Toroczkai László a polgármester.

A fenti idézett Blikk összeállításban azt is mondta még a veterán rockzenész, hogy zenésztársai haragja (a koncertlehetőségek elmaradása miatt) rossz célpontra irányul. – Szerintem ez az egész korlátozás nem rólunk szól, hanem a közönségről, hiszen mi, zenészek izolálni tudjuk magunkat a színpadon, de mi van akkor, ha egy tízezres tömegben akár csak 100 fertőzött is bulizik? – tette fel a kérdést Nagy Feró.

Rajtuk kívül egyébként olyan előadók lépnek még fel a Magyar Szigeten mint a Kárpátia, az Ismerős Arcok, vagy a Romantikus Erőszak. A rendezvény honlapja azt állítja, hogy a Facebook törölte közösségi oldalukat, ám ezen kijelentés ellenére a Magyar Szigetnek mégis megtalálható a Facebookon a profilja.

https://www.facebook.com/events/269502271040776/

Pataky Attila is egyenlő elbírálást kér a zenészeknek a kormánytól, Nagy Feró türelmes | Magyar Hang

Egyre több zenész tiltakozik amiatt, hogy Palkovics László miniszter meglebegtette: lehet hogy augusztus 15. után sem lehet majd nagy koncerteket rendezni. - Hiszem és remélem, hogy augusztus 15-e után mi is megkapjuk az esélyt az életben maradásra, mert itt már erről szól a dolog.