Nagy Feró Orbán évértékelőjéről: Végre valaki rendet rak a mi agyunkban is

Nagy Feró Orbán évértékelőjéről: Végre valaki rendet rak a mi agyunkban is

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth-díjat átvevő Nagy Feróval 2021. augusztus 20-án (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Most is a rendszer ellen vagyok, de a liberális európai rendszer ellen – erről beszélt Nagy Feró Kossuth-díjas zenész a Hír TV péntek esti műsorában. A beszélgetést a Népszava szemlézte.

Nagy Ferót a miniszterelnöki évértékelő kapcsán kérdezték. Ő arról beszélt, örül, hogy ott lehet az eseményen. Szerinte nem igaz, hogy sokan felháborodnának amiatt, amiért így tesz, ezt valójában a „fizetett baloldal”, meg a „trollok” teszik, „de igazából a hétköznapi ember vagy azok, akik a kétharmadhoz tartoznak, azok nem szólnak meg engem.”

Később az évértékelő arról is beszélt, hogy „végre valaki rendet rak a mi agyunkban is. Nem kell túlzottan rendet rakni, de rendet rak. Orbán Viktor előttünk jár minimum öt évvel.” – Ezen az eseményen ott kell lenni (...), hogy első kézből halljuk az információkat, hogy legyen ember, aki – hát nyilván Viktor – megmondja, hogy na, erre fogunk menni. Az mindegy, hogy az nem jó irány. Egy a lényeg, ha elhisszük, akkor jó irány. Tehát ezért kell nagyon fegyelmezettnek lenni – fejtette ki. Az évértékelőn egyébként nagyon sok olyan emberrel találkozik, akik művelik a politikát és jó velük beszélgetni, mert nekik hétköznapi tapasztalatai vannak arról, hogy hogyan működik a politika, hogyan működik egy kormány.

Később arról a pedagógiai asszisztensről is kérdezték, akit elbocsátottak munkahelyéről, miután azt állította a nyilvánosság előtt, hogy egy 15 éves fiú a szeretője. Erre azt mondta, hogy „ha az én gyermekem odajárna ebbe az iskolába, én ezt az embert megvárnám az utcán és megverném, belerúgnék”.

Címkék: Nagy Feró