Negatív lett a tesztje, folytatja az országjárást Dobrev Klára

Negatív lett a tesztje, folytatja az országjárást Dobrev Klára

Dobrev Klára (Fotó: Demokratikus Koalíció)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Feri pozitív koronavírus-tesztje után a családban mindenkit leteszteltünk. Senki sem fertőződött meg, mindenki tesztje negatív lett – tudatta Facebook-oldalán Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) ellenzéki miniszterelnök-jelöltje. 

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke tegnap osztotta meg a közösségi oldalán, hogy bár a gyorstesztje negatív lett, a második koronavírustesztje már pozitív eredményt mutatott. Mint írta, amint az ő példája is mutatja, teljesen beoltottan is el lehet kapni a vírust, viszont az oltás a súlyos tünetektől megvéd. Ő mindössze enyhe hőemelkedést és fejfájást érzékelt magán, mindenesetre lemondta a közelgő eseményeket, és családjával is csak Skype-on illetve Zoomon keresztül érintkezik.

Felesége – aki már korábban átesett a betegségen, és oltást is kapott – most megüzente közösségi oldalán azt is, hogy a negatív teszt után neki nem kell lemondania a jövő heti programokat, legközelebb hétfőn, Hódmezővásárhelyen kampányol.