Négy ember meghalt az M6-os autópályán Szekszárd közelében

Négy ember meghalt az M6-os autópályán Szekszárd közelében

Az M6-os autópálya A jelű Bátaszék alagútjának bejárata Szekszárd és Véménd között (Fotó: Adenes1995/Wikipedia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Négy ember életét veszítette egy balesetben az M6-os autópályán Szekszárd közelében, Szedresnél szombat délután – közölte a rendőrség a honlapján. Az ügyben embercsempészés gyanúja is felmerült.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi tájékoztatása szerint az autópálya Budapest felé vezető oldalán a 131-es kilométernél szalagkorlátnak csapódott egy személyautó. A rendőrség szombat este azt írta: a balesetet megelőzően egy magyar rendszámú személygépkocsi vezetője a hatósági jelzés ellenére nem állt meg a járművel.

A sofőr önmagát és másokat is veszélyeztetve közlekedett az autópályán, és a Budapest felé vezető oldal 131-es kilométerénél elvesztette az uralmát a járműve felett, amely így a szalagkorlátot átszakítva az árokba csapódott.

– A balesetben a jelenlegi adatok szerint négy ember meghalt, három másik sérültet mentőhelikopterrel kórházba szállítottak – írták. Az esettel kapcsolatban embercsempészés gyanúja is felmerült, ezt a megyei főkapitányság jelenleg is vizsgálja. Az útszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta, kerülni a 6-os és a 63-as út felé lehet.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

„Ne kelljen újra bizonyítani, ki a jó hazafi” – Magyar Hang-ajánló

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Árnyék podcast – Bántalmaz a kormányom