Négyen vertek eszméletlenre egy férfit a Szigeten

Négyen vertek eszméletlenre egy férfit a Szigeten

Sziget Fesztivál 2022 (Fotó: Magyar Hang/Lukács Csaba)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Péntek éjfél körül négy fiatal eszméletlenre vert egy férfit a Sziget Fesztiválon – írta a Telex egy olvasója beszámolója alapján, aki videót is küldött a történtekről. Az olvasó szerint „nyílt állkapocs töréssel, eszméletlenül szállítottak kórházba, altatták és lélegeztetőgépen volt”, de a portál hangsúlyozta, he ezt még nem erősítette meg senki.

Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke a Telex kérdésére elmondta, hogy az egészségügyi szolgálatuk ellátta a sérültet, kórházba szállították, a rendőrség pedig nyomoz az ügyben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pedig arról tájékoztatott, hogy a felvételen látható ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságán súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen van folyamatban nyomozás, melynek keretében a rendőrök adatgyűjtést végeztek, felvételeket foglaltak le, tanúkat hallgattak ki. Az elkövetők beazonosítása folyamatban van.

Címkék: Sziget Fesztivál