Nem csitul a vita Jakab Péter parizeres képe miatt

Nem csitul a vita Jakab Péter parizeres képe miatt

Jakab Péter gyerekkorának kedvenc ízei (Fotó: Jakab Péter Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Napok óta tart a vita amiatt, hogy Jakab Péter egy olyan fotót osztott meg közösségi oldalán a böjt kezdetének napján, amelyen – mint írta – gyerekkorának kedvenc ízei találhatók, konkrétan: kifli, piros arany és parizer.

A Jobbik elnöke szerint a Fidesz-média most épp „azon rugózik”, hogy böjt alatt eszik párizsit, vagy „rossz keresztény”. – Mondják ezt azok a „jó” keresztények, akik Kaleta-féle pedofilokat mentegetnek, vagy épp az ereszen csúszkáló Szájereket állítják be nemzeti hősnek, miközben nem vetik meg az adriai szexpartikat sem, röviden a borkaizást – írta.

Egyúttal leszögezte, hogy ő nem tartja a böjtöt. Cserébe viszont – mint írta – nem lop, nem csal, nem hazudik, nem asszisztál kilakoltatásokhoz, nem moslékozza más pártok szavazóit, nem tart nyomorban egy országot. A parizert viszont ilyenkor is megeszi. – Már hallom is, ahogy Kaleta, Szájer, Borkai meg a többiek ott a kormányoldalon felhorkannak. Tegyék. Keresztény vagyok, nem álszent. Ők pont fordítva – zárta bejegyzését.