Nem kegyelmeznek a Kétfarkú betömött kátyújának: ki kell bontaniuk

Nem kegyelmeznek a Kétfarkú betömött kátyújának: ki kell bontaniuk

Kátyúzás Felcsúton (Fotó: Facebook/Magyar Kétfarkú Kutya Párt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ki kell szednie az aszfaltot az általa betömött kátyúkból a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak Felcsúton, mégpedig nyolc napon belül – erről kapott értesítést a viccpárt a helyi önkormányzattól.

Ismert, a Mészáros Lőrinc lemondása után a fideszes Mészáros László István indult Felcsút irányításáért, vele szemben pedig a kormánypárt miskolci módszerét kifigurázva Mészáros László Jánost indította függetlenként a viccpárt.

Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Na ezt nézzétek. Tudják fokozni. Felcsút kéri, hogy szedjük ki az aszfaltot a kátyúból, amit betömtünk. Állítsuk vissza a kátyú eredeti állapotát, különben ránk terhelik a KÁTYÚK HELYREÁLLÍTÁSÁNAK...

A kampányban betöm néhány kátyút, ebből kell most kiszedniük az aszfaltot. Az önkormányzat levelében „szakszerűtlen kátyúk eredeti állapotának visszaállítását kéri”, emellett pedig azzal is fenyegeti őket, hogy amennyiben nem állítják helyre határidőre az eredeti állapotot, akkor azt ők végzik el, a költséget pedig rájuk terhelik. Amúgy arról is tájékoztatnak a levélben, hogy a település teljes területén megkezdik az utak kátyúzását.

Ami egyébként alaposan ráfér a településre, mint az Dévényi István kollégánk videójából is kiderül.

Igazságot Orbán Viktornak!

A valódi Felcsút a színfalak mögött.

A Kétfarkú villámgyorsan reagált is a felszólításra, azt kérik az önkormányzattól, hogy juttassa el hozzájuk a betömött kátyúk részletes műszaki tervrajzait, ezek pontos méreteit, színkódjait, alakzatát, hogy „nehogy szakszerűtlen kátyúkat” készítsenek.

Maga a kátyúzás sem volt egyszerű, legalább nyolc rendőr és öt rendőrautó érkezett, hogy általános igazoltatást végezzen.

Nem ez az egyetlen levél, ami Felcsút kapcsán a kétfarkúakhoz érkezett, a Magyar Közút is hivatalos felszólítást küldött, hogy az engedély nélkül épített buszmegállójukat bontsák le, különben a hatóságok bontják le a párt költségére.

És volt egy olyan akciójuk is, hogy Mészáros Super Mariót festettek egy helyi kocsma falára, amit gyorsan eltüntettek az időközi választás előtt.

De nem csak Felcsúton próbálják akadályozni a Kétfarkút, Rákosrendezőnél például bicikliutat szeretnének építeni, de nem engedi nekik a MÁV, rendőröket is hívtak rájuk. Azóta pedig biztonsági őröket is alkalmaznak, hogy megakadályozzák a munkát. Nagyságrendileg tízmillió forintot költ az állami cég a védelemre a viccpárt információi szerint.

Szintén keddi hír, hogy repedezett Székesfehérváron a járda, a Kétfarkú Kutyapárt egy részét kiszínezte. Erre válaszul a színes járdarészt a fehérvári önkormányzat feltörte és kijavíttatta a sötétebb aszfalttal. De azok a repedezések, amelyek ettől pár lépésre voltak, de nem voltak színesek, továbbra is maradtak – írja az Index.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.