Legkevesebb fél óráig nem működött a Telenor internetszolgáltatása

Legkevesebb fél óráig nem működött a Telenor internetszolgáltatása

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem sokkal péntek este kilenc óra után saját készülékeinken tapasztaltuk, illetve utólag a Telenor közösségi oldalán feltűnt bejegyzésekből is kitűnt, hogy nem működött a Telenor internetszolgáltatása, sőt, némely esetben a telefonszolgáltatás is akadozott, az ügyfélszolgálatot sem lehetett elérni. 

A Telex szerint a hibát legtöbben Budapestről, Győrből és Székesfehérvárból jelentették, de több másik településről, így Solymárról is jelezték.

A Telenor Facebook-oldalán a legfrissebb telenoros poszt alatt kommenteltek az ügyfelek – már aki tudott –, és egyikük választ is kapott a Telenor Hungarytól.

Mint a szolgáltató nevében írták: „sajnos rendszereinkben központi hiba okoz fennakadást. Kollégáink dolgoznak a hiba elhárításán. Bízom benne, hogy hamarosan helyreáll a szolgáltatás. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségek miatt.”

Kérdéseinket elküldtük a Telenornak, bár honlapjuk este fél tíz után még nem mindig töltött be megfelelően, amint választ kapunk, frissítjük a cikket.

Frissítés:

Válaszolt lapunk kérdésére a Telenor, eszerint a hálózatukon tervezett karbantartási munkálatok során nem várt hiba lépett fel, szakembereik azonnal megkezdték annak elhárítását. Péntek 23 órára teljes mértékben helyreállt a szolgáltatás. Mint hozzátették, az okozott kellemetlenségért elnézést kérnek minden érintett ügyfelüktől.

 

 

Címkék: Telenor, internet, hiba