Nemcsak esküvőre készülő párral, járókelőkkel is fotózkodott Orbán Viktor

Nemcsak esküvőre készülő párral, járókelőkkel is fotózkodott Orbán Viktor

Orbán Viktor és egy járókelő a budai Várban 2021. május 23-án, a maszknélküli első napon. (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rendhagyó módon ünnepelte a miniszterelnök az ötmilliomodik beoltott utáni nyitást. Mint megírtuk, délelőtt videón örökítette meg, ahogy a Várban odalép egy esküvőre készülő párhoz, saját bevallása szerint pörköltszaftosan, borotválatlanul.

Nem sokkal korábban szintén a Várból közölte, hogy miután elértük az 5 millió beoltottat, búcsút mondhatunk a közterületi maszkviselésnek.

Azóta Maszk előttem, maszk mögöttem címmel fotóalbumot is nyitott közösségi oldalán, és a képek tanúsága szerint a miniszterelnök, ugyancsak maszkmentesen, ismeretlen járókelőkkel fotózkodott boldogan a budai Várban.

Orbán Viktor egyébként feleségével együtt részt vett a Hold utcai templomban tartott pünkösdvasárnapi istentiszteleten, amelyen Balog Zoltán, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke hirdetett igét.

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és felesége, Lévai Anikó a pünkösdvasárnapi istentiszteleten a Hold utcai református templomban 2021. május 23-án. MTI/Soós Lajos

Címkék: budai Vár