Németh Szilárd a nácikhoz hasonlította a mostani német kormányt

Németh Szilárd a nácikhoz hasonlította a mostani német kormányt

Németh Szilárd (Forrás: Németh Szilárd/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, a Kiss János altábornagy halálának 77. évfordulója alkalmából rendezett kegyeleti megemlékezésen osztotta meg gondolatait Európa jelenlegi és 1944-es viszonyainak hasonlóságáról a kőszegi temetőben.

Az MTI beszámolója szerint Németh ezt mondta: „Ma ugyanolyan, Magyarország keresztény kultúráját, nemzeti örökségét, a magyarok jövőjét fenyegető erőszakos kihívásokkal kell szembenézni, mint 1944-ben. Az új német koalíciós program aláírói nemcsak saját országukat, hanem egész Európát meg akarják változtatni, meg akarják alapítani az új birodalmat, az európai egyesült államokat, elvéve ezzel a nemzetállamok, így Magyarország szuverenitását is.”

Ezt nehezen lehet nem úgy értelmezni, mint hogy az új német koalíciós kormány egyenlő a hitleri náci vezetéssel.

Német így folytatta: „Meg akarják szüntetni nemzeti önazonosságunkat, magyarságunkat, keresztény hitünket, és fényes bevándorlójövőt szánnak nekünk. Szétzilálnák családjainkat is, elvennék tőlünk a saját gyermekeink nevelésének jogát, beengednék óvodáinkba és iskoláinkba az LMBTQ-szervezeteket” - sorolta a kormány homofób kampányában gyakran megjelenő, sokszor cáfolt állításokat.

Az államtitkár leszögezte, hogy „tudjuk, hogy milyen veszéllyel, testi, lelki és szellemi nyomorral, valamint gazdasági és kulturális hátránnyal jár nemzeti önállóságunk elvesztése.”