Németh Szilárd a nácikhoz hasonlította a mostani német kormányt

Németh Szilárd a nácikhoz hasonlította a mostani német kormányt

Németh Szilárd (Forrás: Németh Szilárd/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, a Kiss János altábornagy halálának 77. évfordulója alkalmából rendezett kegyeleti megemlékezésen osztotta meg gondolatait Európa jelenlegi és 1944-es viszonyainak hasonlóságáról a kőszegi temetőben.

Az MTI beszámolója szerint Németh ezt mondta: „Ma ugyanolyan, Magyarország keresztény kultúráját, nemzeti örökségét, a magyarok jövőjét fenyegető erőszakos kihívásokkal kell szembenézni, mint 1944-ben. Az új német koalíciós program aláírói nemcsak saját országukat, hanem egész Európát meg akarják változtatni, meg akarják alapítani az új birodalmat, az európai egyesült államokat, elvéve ezzel a nemzetállamok, így Magyarország szuverenitását is.”

Ezt nehezen lehet nem úgy értelmezni, mint hogy az új német koalíciós kormány egyenlő a hitleri náci vezetéssel.

Német így folytatta: „Meg akarják szüntetni nemzeti önazonosságunkat, magyarságunkat, keresztény hitünket, és fényes bevándorlójövőt szánnak nekünk. Szétzilálnák családjainkat is, elvennék tőlünk a saját gyermekeink nevelésének jogát, beengednék óvodáinkba és iskoláinkba az LMBTQ-szervezeteket” - sorolta a kormány homofób kampányában gyakran megjelenő, sokszor cáfolt állításokat.

Az államtitkár leszögezte, hogy „tudjuk, hogy milyen veszéllyel, testi, lelki és szellemi nyomorral, valamint gazdasági és kulturális hátránnyal jár nemzeti önállóságunk elvesztése.”

Kötöttfogás Extra

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – „A nőnek a konyhában a helye”