Németh Szilárd elcsípte egy csoportkép erejéig Rogán Antalt

Németh Szilárd elcsípte egy csoportkép erejéig Rogán Antalt

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A nyilvánosság előtt ritkán mutatkozó, Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal is szerepel Németh Szilárd honvédelmi államtitkár új csoportképen, amit a fideszes politikus szerdán tett közzé. 

Németh a fotót azzal a felütéssel tette közzé: „Mi magyar Magyarországot akarunk az utódainkra hagyni!”. A képen Rogán mellett több más ismert kormánypárti politikus is szerepel, illetve Orbán Viktor miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan is.

Érdekesség, hogy Rogán Antal, aki jó pár évvel ezelőtt még bulvárműsorokban is szerepelt, nemcsak, hogy mostanra már többnyire kerüli a nyilvánosságot, de egykori Facebook-oldala (amire idővel egyre kevesebbszer posztolt) is elérhetetlen. A politikus egyik legnagyobb botrány az volt, hogy Rogán akkor feleségével együtt helikopterrel ment egy esküvőre, amit először letagadott, később pedig elismerte, és kijelentette, hogy hibázott. A luxusútról beszámoló Népszabadságot pár nappal később, hogy megírták a történetet, váratlanul bezárták.