Németh Szilárd Karácsony Gergelyt hibáztatja a csepeliek százezres fűtésszámlái miatt

Németh Szilárd Karácsony Gergelyt hibáztatja a csepeliek százezres fűtésszámlái miatt

Németh Szilárd, a Magyar Birkózók Szövetségének elnöke, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára beszédet mond a budapesti birkózó Európa-bajnokság érmeseinek és helyezettjeinek köszöntésén a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián 2022. április 5-én. A versenyzők összesen közel 30 millió forint jutalmat vehettek át (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Néhány tízezer helyett több mint százezer forintos távhőszámlát kaptak a lakók két csepeli panelházban – számolt be szombaton az RTL Híradó. A lakásszövetkezet szerint adminisztrációs hiba történt, a lakók azt mondják, ennek ellenére azt várják tőlük, hogy fizessenek.

A témáról szóló cikkében az Rtl.hu megjegyzi: a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos, Németh Szilárd szerint Karácsony Gergely főpolgármester a hibás, noha a Kölcsey Lakásfenntartó Szövetkezet elismerte: egy volt kollégájuk végezte hanyagul a munkáját, és kedden egyeztetnek a Főtáv-val a probléma megoldásáról.

Facebook-bejegyzésében rezsibiztos a kormányhivatalt is vizsgálatra szólította fel, jelezve, hogy a rezsicsökkentést „senki nem sértheti meg büntetlenül”.