Népszava: Karácsonyi krumpli külügyeseknek

Népszava: Karácsonyi krumpli külügyeseknek

A Külgazdasági és Külügyminisztériumának központi épülete a főváros II. kerületében, a Bem József téren (Fotó: MTVA/Bizományosi: Juhász Gábor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szabolcsi almát és hazai burgonyát tartalmazó csomagot osztott dolgozói között a Külgazdasági és Külügyminisztérium dolgozóinak – írja egy birtokába került levélre hivatkozva a Népszava. A lap cikke szerint „a csomag, amelyet napokon át, különböző idősávokban vehettek át a dolgozók »hazai termelőktől származó jó minőségű 1 doboz szabolcsi alma válogatást (7kg) és 10 kg burgonyát tartalmaz«”.

– Tekintettel arra, hogy ebben a nehéz járványügyi időszakban minden ember számára komoly kihívásokat jelent a mindennapok megszervezése, a minisztérium szeretne a kollégáknak a karácsonyi ünnepek alkalmából egy praktikus ajándékcsomaggal kedveskedni – idézi a levelet a Népszava megjegyezve: „nehéz megmondani, hogy a pakkal a minisztérium a jó munkát díjazta, vagy éppenséggel az elégedetlenségét fejezte ki dolgozói felé.”