Novák Katalin válaszolt Veres Andrásnak: marad a lombikprogram

Novák Katalin válaszolt Veres Andrásnak: marad a lombikprogram

Novák Katalin (Fotó: Novák Katalin Facebook-videója)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Facebook-videóban reagált hétfőn Novák Katalin családügyi miniszter Veres András győri megyéspüspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) újraválasztott elnökének szombati, a Magyar Hírlapban megjelent interjújára, melyben súlyos bűnnek nevezte a lombikprogramot.

„Úgy látom, hogy ismét fellángoltak az indulatok a lombikprogram körül – kezdte a rövid videót Novák Katalin, hogy még egyértelműbb legyen a helyzet, Magyar Hírlapot tartva a kezében. Majd így folytatta: „Szeretnék megnyugtatni minden olyan párt, aki meddőségi problémákkal küzd, hogy a magyar kormány segít nekik, amiben csak tud, Ezért is támogatjuk a lombikbeavatkozásokat, ezért emeltük meg duplájára a rendelkezésre álló forrásokat, hiszen az a célunk, hogy minden vágyott, tervezett gyerek megszülethessen Magyarországon. A jövőben is számíthatnak ránk” – fogalmazott.

https://www.facebook.com/csaladesifjusag/videos/624855695060590