Novák Katalin vendéget fogadott

Novák Katalin vendéget fogadott

Novák Katalin fogadta Orán Viktort (Forrás: Novák Katalin/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hétindító egyeztetés Orbán Viktorral – így számolt be hétfő reggeli találkozójáról a Facebook oldalán Novák Katalin. A köztársasági elnök ugyanis a Sándor-palotában fogadta a miniszterelnököt, aki az Európai Tanács múlt heti üléséről adott tájékoztatást.

Az államfő kiemelt figyelmet fordít Magyarország európai és nemzetközi kapcsolatrendszerének erősítésére, ennek keretében kapott tájékoztatást a miniszterelnöktől az európai állam és kormányfők múlt heti üléséről, amelyen az Ukrajnában dúló háború volt az egyik legfontosabb téma – közölte a Sándor-palota kommunikációs igazgatósága. Hozzátették azt is, hogy az államfő és a miniszterelnök egyetértettek, hogy Magyarország legfontosabb érdeke a mielőbbi béke. Abban is megállapodtak hogy a jövőben rendszeresen beszámol a miniszterelnök a Európai Tanácson történtekről.

(MTI)