Nyilvános WC miatt kritizálta Karácsony Gergelyt a Fidesz, aki szelfivel szúrt vissza

Nyilvános WC miatt kritizálta Karácsony Gergelyt a Fidesz, aki szelfivel szúrt vissza

Karácsony Gergely nyilvános WC előtt szelfizett (Karácsony Gergely / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elfelejtettek nyilvános WC-t építene a Blaha Lujza tér felújításánál – többek közt ezzel kritizálta Karácsony Gergely főpolgármestert a fideszes Wintermantel Zsolt. A kormányközeli Origónak ugyanis többek közt alábbit mondta: „a Blaha felújítása is jóval kevesebb műszaki tartalommal valósult meg, így például sem akadálymentesítő liftet, sem nyilvános illemhelyeket nem építettek, de a Népszínház utcából sem vezették ki a tér területére a villamosok végállomását, ami az átszállások megkönnyítéséhez lett volna fontos”.

A főpolgármester hétfőn szelfivel vágott vissza kritikusának. – A Fidesz és csatolt médiája szerint a Blaha Lujza tér felújítása újabb bizonyítéka annak, hogy mennyire dilettáns vagyok. A legfontosabb érvük az volt, hogy kihagytuk a tervekből a nyilvános WC-t. Ez alkalomból szeretném Önöknek bemutatni a megújuló Blaha gyönyörű, 21.századi, akadálymentes nyilvános illemhelyét, amelyet hamarosan üzembe is helyezünk. A Fideszt ezek után gondolom végképp nem kell senkinek bemutatni – tette hozzá.

A megújított Blaha Lujza teret egyébként szombaton adta át a főváros.