Nyolcmilliós támogatást kapott a fideszes Szatmáry Kristóf cége

Nyolcmilliós támogatást kapott a fideszes Szatmáry Kristóf cége

Szatmáry Kristóf, a kerület fideszes országgyűlési képviselője a XVI. kerületi Napsugár Bölcsőde új részlegének átadásán 2020. július 1-jén (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb fideszes országgyűlési képviselőről derült ki, hogy cége szerepel a Magyar Turisztikai Ügynökség által kiírt Kisfaludy-pályázatok nyerteseinek a listáján – írja az mfor.

A szerencsés kormánypárti honatya Szatmáry Kristóf, a Nimfeum Kft. nevű cége 8 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást kapott egy badacsonytomaji szálláshely fejlesztésre. A képviselőnek mostanában igazán nem lehet oka panaszra, hiszen a Nimfeum 2018-ban is nyert: akkor egy vidékfejlesztési pályázaton osztott ki a cégnek a kormány 49 millió forint uniós pénzt a badacsonytomaji panzió építésére.

Korábban arról számoltunk be, hogy túlnyomórészt a NER-hez kötődő vállalkozóknak adta a forrást a Magyar Turisztikai Ügynökség a Kisfaludy-programban.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt