Nyomozást indított a rendőrség, miután a mentő nem ment ki Gálvölgyi Jánoshoz

Nyomozást indított a rendőrség, miután a mentő nem ment ki Gálvölgyi Jánoshoz

Gálvölgyi János (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nyomozást indított a rendőrség azután, hogy Gálvölgyi János szerdán rosszul lett, ám nem érkezett meg hozzá a mentő – értesült a kormányközeli Magyar Nemzet. A színművésznél szerdán reggel lépett fel nehézlégzés, félre is beszélt, ám lányai hiába kérték a mentőszolgálat segítségét, miután félóra után sem indultak el hozzájuk, inkább ők maguk vitték be a kórházba. Az esetet kivizsgálta az Országos Mentőszolgálat, és pénteken megállapították, hogy hibásan mérlegelt a mentésirányító.

A lap megkeresésére a rendőrség azt közölte, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen Gálvölgyi János rosszulléte ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). 

Gálvölgyi családja csütörtökön közleményt adott ki a színművész állapotával kapcsolatban. – Gondos orvosi ellátásban részesül a SOTE klinikáján. Állapota súlyos, de stabil. Amennyiben állapotában változás állna be, arról a család tájékoztatni fogja a közvéleményt – jelezték.