Nyomoznak a XVIII. kerületi sportcentrum öltözőjében talált kamera miatt

Nyomoznak a XVIII. kerületi sportcentrum öltözőjében talált kamera miatt

A Vilmos Endre Sportcentrum uszodája (Forrás: Vilmos Endre Sportcentrum/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nyomoznak a XVIII. kerületi sportcentrum egyik öltözőjében talált kamera miatt – közölte szerdán délelőtt a rendőrség.

Kedden derült ki, hogy mobil minikamerát találtak a XVIII. kerületi Vilmos Endre Sportcentrum egyik öltözőjében. A Városgazda, mint a létesítmény üzemeltetője azonnal megtette a rendőrségi büntető feljelentést ismeretlen tettes ellen, személyes adatokkal való visszaélés alapos gyanúja miatt.

Egyúttal közölték, hogy Somody Lászlóval, a területért felelős alpolgármesterrel egyeztetve és a polgármester utasításának megfelelően, kollégáik haladéktalanul megkezdik valamennyi kerületi sportlétesítmény átvizsgálását. A Park uszoda, a Kastélydombi uszoda, a Malév uszoda, a Sportkastély, a Gerely utcai létesítmény és a Deák Bamba Sportcentrum ezért néhány órán keresztül nem is fogadott látogatókat.

A kerületi rendőrkapitányság személyes adattal visszaélés vétség gyanúja miatt indított nyomozást, a kamera elhelyezőjét keresik. Az eljárás ismeretlen tettessel szemben, szakértők bevonásával folyik.