Október 23: A Fidesz idén nem tart központi ünnepséget

Október 23: A Fidesz idén nem tart központi ünnepséget

Hollik István (Fotó: Hollik István / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A kormánypártok idén nem tartanak központi ünnepséget október 23-án, ehelyett helyi, választókerületi szinten lesznek majd megemlékezések – ezt nyilatkozta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyar Nemzetnek.

Azzal kapcsolatban, hogy Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció árnyék-miniszterelnöke október 23-ra utcára hívta az embereket, úgy fogalmazott: „ne felejtse el, hogy tizenhat éve az utcán gyurcsányista kardlapokkal találkoztunk”. – Aztán a Gyurcsány-párt ne felejtsen el megemlékezni az 1956-os forradalom hőseiről, miután azoknak a szellemi örökösei, akik vérbe fojtották a forradalmat – figyelmeztetett Hollik István.

Az biztos, hogy tüntetések viszont lesznek október 23-án, délután az ADOM Diákmozgalom a Kálvin térre szervez megmozdulást a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetével közösen.