Nem maradunk Pesti Tv nélkül

Nem maradunk Pesti Tv nélkül

A Pesti Tv logója

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Júliustól online formában működik tovább a Pesti Tv, a Pesti.tv oldalon megjelenő videós tartalom egy egységet képez majd a Pestisrácok.hu-val – mondta Vaszily Miklós, Pesti Tv-t működtető Progress Média Hungary Kft. társtulajdonosa a VG-nek adott interjújában. – A tulajdonosi álláspont az, hogy ennek a tartalomnak televíziós csatorna formájában a mai magyar médiatérben nincs piaci racionalitása – fogalmazott Vaszily Miklós.

Technikailag úgy néz majd ki a rendszer, hogy a Progress Média Hungary létrehoz egy leánycéget, amely a szolgáltatója lesz a Pesti.tv-nek, egyúttal pedig a Pestisrácok.hu oldalnak. Huth Gergely a Pesti Srácok főszerkesztőjeként tartalmi vezetői pozíciót visz majd az új projektben. A Pesti Tv július 10-én sugároz utoljára műsort.

A Hvg.hu arról számolt be, hogy az említett cég már létrejött: a múlt héten bejegyezték azt a friss vállalkozást, a PSTV Média Kft.-t, amely a Pesti Tv-s stáb egy részének ad majd munkát, lehetőséget videós tartalom előállításra, emellett a Pestisrácok.hu kiadója is lesz a jövőben. A lap szerint mindez azt jelenti, hogy a portál felett eddig tulajdonosként rendelkező Huth Gergely visszaszorul.