Önök kérték: Történelmi mellékletet indít a Magyar Hang

Önök kérték: Történelmi mellékletet indít a Magyar Hang

A Magyar Hang Időgép melléklete

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ezentúl a minden hónap első péntekén megjelenő Magyar Hangban Időgép címmel 4 oldalas történelmi mellékletet is találnak az olvasók. Nemrégiben ért véget szokásos éves felmérésünk, ennek révén megerősítést nyert, hogy a hagyományos politikai ügyeken, társadalmi riportokon túl a történelem érdekli leginkább a Magyar Hang közösségét. Erre reagálva döntöttünk a plusz szolgáltatás elindítása mellett. A kiadvány döntően a XX. század eseményeire, folyamataira fókuszál, tudományos igényességgel, de olvasmányosan, olykor nem nélkülözve a személyes hangvételt. Az új kiadvány szerkesztői: Wekerle Szabolcs és Pethő Tibor.

Fogadják szeretettel ezeket az írásokat és vigyék hírünket ismerőseik körében is. (Az Időgép mellett továbbra is olvashatják a hónap második hetén az Átlátszó-, a negyedik héten pedig a Bűvös Szakács-mellékletet.) A lap ára változatlan marad.

Köszönjük, hogy olvasnak minket, tartsanak velünk ezután is!