Orbán Ráhel: Egy abszolút aktív, dolgozó anyuka vagyok

Orbán Ráhel: Egy abszolút aktív, dolgozó anyuka vagyok

Fotó: Orbán Ráhel/LinkedIn

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Minden egyes terméket én választottam ki, mindegyikkel volt már dolgom, vagy azért, mert használtam, vettem vagy kaptam korábban. Ezért tudom, kinek mit ajánljak. Ezért is szívesen foglalkozom a vevőkkel, adok tanácsot nekik, hiszen az én vásárlóim – erről beszélt a Blikknek Orbán Ráhel, Orbán Viktor kormányfő lánya új boltja, az Odu Store bababolt kapcsán, amit a napokban nyitott meg egy budai plázában, a Hegyvidéken.

A lap szerint most már ő és családja hazaköltöztek Spanyolországból, ősztől idejárnak a gyerekei óvodába, iskolába. Orbán Ráhel elmondta, még itthon kezdett el dolgozni az üzleten, amit a távolból is tervezett, „egy abszolút aktív, dolgozó anyuka vagyok”.

A Blikk egyébként látta Lévai Anikót, a miniszterelnök feleségét is a boltból távozni, róla úgy fogalmazott lánya: a bolt kialakításában, a működésében kevésbé vett részt, ám rengeteg terméket, például egy magyar memóriajátékot ő ajánlott a figyelmébe. – Már az is hatalmas segítség, ha anya vigyáz a gyerekekre, amíg én dolgozom! – tette hozzá.

Címkék: Orbán Ráhel