Orbán Ráhel Travoltával fotózkodott

Orbán Ráhel Travoltával fotózkodott

Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel (k) és férje, Tiborcz István (j) egyházi esküvője a Margit körúti ferences templomban 2013. szeptember 7-én (Fotó: MTI/Burger Barna)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem csak Káel Csaba filmügyi kormánybiztos és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter találkozott John Travoltával, illetve a színész Budapesten forgató lányával, Ella Bleau-vel, hanem Orbán Viktor lánya, Ráhel is – derül ki a Naphíre.hu fotójából.

A színésznő az Alíz Csodaországban című regény alapján készített Get Lost című filmet forgatja Magyarországon, magyar állami támogatással. Az apja nem vállal szerepet a filmben, csak a lányát látogatta meg. A film fő forgatási helyszíne a Tiborcz Istvánék érdekeltségébe tartozó turai Botaniq kastély.

A Gresham szállóban készült fotón exkluzív stábbá álltak össze azok, akiknek jelentős szerepük van abban, hogy a film elkészüljön – írja a Naphíre. A fotón középen áll Ella Beau Travolta és apja, tőlük jobbra Orbán Ráhel és Gulyás Gergely. Bal szélen Major István producer, mellette Káel Csaba, illetve Lieber Judit marketingigazgató. Jobb szélen Csizmaida Örs kastélyigazgató, elöl pedig Michael Mendelshon producer.