Reagált Orbán Viktor is Karácsony Gergely visszalépésére

Reagált Orbán Viktor is Karácsony Gergely visszalépésére

Orbán Viktor miniszterelnök elõadást tart a 29. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdõn 2018. július 28-án (MTI Fotó: Veres Nándor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Pech! – ezzel egyetlen szóval reagált Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-bejegyzésben arra hírre, hogy Karácsony Gergely főpolgármester visszalépett az ellenzéki előválasztástól Márki-Zay Péter javára.


A poszthoz mellékelt fotón Karácsony Gergely látható, Legyőzöm Orbánt! felirattal, a kép bal felső sarkában pedig az Elmarad! figyelmeztetés.

A poszt alatt megjelent kommentek vegyesek, vannak, akik dicsérik Orbánt, de sokan olyanok is, akik kicsinyes, kormányfőhöz nem méltó reakciónak tartják a bejegyzést. Akad olyan is, aki szerint korai az öröm.

Egy fideszes szavazó posztja pedig így szól: „Kormánypárti vagyok, de nem hinném hogy ezt várják öntől a szavazók miniszterelnök úr. Ez a stílus a övék, nem kellene bele menni, mi se tesszük, az ön követői.”