Orbán Viktor: Az én lelkemen is számos csúcsdísz szárad már

Orbán Viktor: Az én lelkemen is számos csúcsdísz szárad már

Orbán Viktor (Képernyőfelvétel: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Karácsonnyal kapcsolatos kérdésekre válaszolt Orbán Viktor. A kormányfő közösségi oldalára vasárnap feltöltött videójában a kérdésre, hogy borult-e már fel náluk a karácsonyfa, azt mondta: „rendszeresen megbillen, de sokan vagyunk, öt gyerek, öt unoka, szüleim is eljönnek, és így mindig van, aki elkapja.

Hogy ki bogozza ki az égősort, arra úgy válaszolt, ő kezdi, neki nem sikerül, a felesége folytatja, neki se, és akkor abbahagyják az egészet, és gyertyákat tesznek a fára. Arról is beszélt, az az egész legfontosabb a karácsonyban, hogy együtt énekelnek családjával. – Nekem fahangom van, ha lelkesednék, túlságosan is lelkesednék, akkor rám szólnak, ezért nekem mindig halkan kell énekelni – tette hozzá.

És hogy miért törik el mindig a csúcsdísz? – Azért, mert mindig az utolsó lépés a legnehezebb. Ez nemcsak a csúcsdísszel, hanem mindennel így van az életben. Az én lelkemen is számos csúcsdísz szárad már – tette hozzá.