Orbán Viktor az interneten töltötte ki a nemzeti konzultációt

Orbán Viktor az interneten töltötte ki a nemzeti konzultációt

Orbán Viktor (Képernyőfelvétel: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem újabb szankciókra van szükség, hanem béketárgyalásokra – mondta Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán, azt kérve az emberektől, támogassák küzdelmünket azzal, hogy elmondják a véleményüket a nemzeti konzultációban. Közölte azt is, ő már kitöltötte a szankciókról szóló nemzeti konzultációs kérdőívet.

– Most már az interneten is ki lehet tölteni a szankciókról szóló konzultációs kérdőívet. Én már meg is tettem – mondta a kormányfő csütörtökön a Facebook-oldalán közzétett videójában.


Úgy folytatta: a brüsszeli tárgyalásokon azt látja, hogy további szankciókat akarnak elfogadtatni. – Ez tévút, mert a szankciók nem oldottak meg semmit, viszont óriási gazdasági károkat okoznak – hangsúlyozta Orbán Viktor. A miniszterelnök hozzátette: „a háborúnak nem lett vége, az energiaárak viszont az egekbe emelkedtek, nőnek az élelmiszerárak, és rekordokat dönt az infláció”.

Jelezte, hogy azért indították el a nemzeti konzultációt, hogy sikeresen megvédhessék Magyarország érdekeit. – Nem újabb szankciókra van szükség, hanem béketárgyalásokra. Nem engedhetjük, hogy a szankciók maguk alá temessék Magyarország, sőt egész Európa gazdaságát – emelte ki a kormányfő.

(MTI)