Orbán Viktor az ötmillió beoltottról posztolt videót

Orbán Viktor az ötmillió beoltottról posztolt videót

Pintér Sándor, Orbán Viktor és Szijjártó Péter (Fotó: Orbán Viktor/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A miniszterelnök Szijjártó Péter kül- és Pintér Sándor belügyminiszterrel látható a videón, amint színes táblázatokat nézegetnek, ami vélhetően az oltási tervet hivatott szimbolizálni.

Orbán Viktor ezután arról beszél, hogy két hét alatt beoltottak egymillió ember, ezért köszönetet mondott az egészségügyi és egyéb személyzetnek.

Elmondta, hogy a következő cél az ötmillió beoltott. Arra bíztat mindenkit, hogy ne hallgassanak az „oltásellenes hangokra”, és regisztráljanak az oltásra, hiszen csak így védhetik meg a szeretteiket.

Arról nem volt szó, hogy milyen változtatások várhatók az ötmillió beoltott elérésekor. Ahogy arról sem beszélt, hogy a pénteki Pfizer-oltásért támadt tömegjeleneteket személéve egyértelművé vált, hogy az emberek oltási kedve megsokszorozódna, és a nyájimmunitást nagyon gyorsan el lehetne érni, ha a következő időszakban tömegével érkező Pfizer-oltást szabadon elérhetővé tennék mindenki számára.