Orbán Viktor belengette a családtámogatások meghosszabbítását

Orbán Viktor belengette a családtámogatások meghosszabbítását

Orbán Viktor Kónyban (Fotó: Orbán Viktor videója)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor miniszterelnök a Győr-Moson-Sopron megyei Kóny községben meglátogatott egy családot, akik falusi csokból újították fel házukat – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden.

A három gyerekes családnál tett látogatásról videót is feltöltöttek a miniszterelnök Facebook-oldalára, melyben azt is megörökítették, hogy ajándékot is vitt a gyerekeknek. Orbán Viktor a látogatása során elmondta: bevált az összes támogatási forma a családoknál. Ezért április után, ha a Fidesz megnyeri a választást, a kormány meghosszabbítja, sőt kiegészíti és fel is erősíti a családtámogatásokat.

Nem ez az első konkrétumok nélküli választási ígéret Orbán Viktortól az elmúlt napokból, szombaton a Magyar zene Háza átadásakor elmondott kampánybeszédében azt mondta, hogy befejezik a Liget-projektet is, ha győz áprilisban. Ismert, erről mondta azt a 2019-es önkormányzati választások előtt, hogy a fővárosiak akarata ellenében nem folytatják.

Ismert, a falusi csok 2022. június 30-ig vehető igénybe.

A Telex egyébként megjegyzi, hogy a Magyar Távirati Iroda már három perccel a videó publikálása után megjelentette a hírt, míg mondjuk ellenzéki politikusok megszólalásai esetében erre általában órákat kell várni – ha egyáltalán bekerülnek a hírfolyamba.

A portál arra is emlékeztet, hogy december végén a miniszterelnök kijelentette, hogy kampánykérdésekkel csak a kampány kezdete után, február közepétől foglalkozik, addig minden energiáját a kormányzásra fordítja.