Orbán Viktor „nyolcvanas” nyugdíjprémiumot ígért Feri bácsinak

Orbán Viktor „nyolcvanas” nyugdíjprémiumot ígért Feri bácsinak

Orbán Viktor nyugdíjprémiumot ígér (Képernyőfelvétel: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Idős nyugdíjasokkal közös borozásról készített videót osztott meg Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán. – Van egy nyugdíjprémium, amit fognak kapni, Feri bátyám. Novemberben egy nyolcvanast, és a következő évben pedig február közepén szerintem meg fog kapni egyhavit. Még azért küzdenem kell kicsit, mert ne kétheti legyen, hanem egyhavi, de rajta vagyunk a szeren. Ott loholok a pénzügyminiszter nyakán” – mondta az egyik idős férfinak és asztaltársaságának a kormányfő a Borkorcsolya névre keresztelt videóban.

Az idős férfi a 80 ezer forintos összeget egyetlen mondattal kommentálta: „Ennek már sokan örülnek”. A miniszterelnök humorosnak szánt megjegyzését derűs nevetéssel fogadták a borral, szódával, pogácsával és megrakott asztal körül.

Orbán Viktor az előző országgyűlési választást megelőző évben is készített kampány ízű videót videót egy nyugdíjassal. Akkor egy Bözsi néni nevű asszony látogatott meg. Emlékeztette, hogy karácsonyra akkor tízezer forintos Erzsébet-utalványt küldött, és megígérte neki a nyugdíjemelést. Ez volt az a videó, amelyben Helló, röfik! köszönéssel üdvözölte az idős asszony malacait az ólban.