Orbán Viktor és Karácsony Gergely is személyes fotóval köszöntötték édesanyjukat

Orbán Viktor és Karácsony Gergely is személyes fotóval köszöntötték édesanyjukat

Orbán Viktor és édesanyja (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több politikushoz hasonlóan Orbán Viktor miniszterelnök és Karácsony Gergely főpolgármester is nyilvánosan köszöntötték édesanyját anyák napja alkalmából. – Isten éltesse az édesanyákat – írta ki közösségi oldalára Orbán Viktor. Bejegyzése mellé posztolt egy képet is, amin az látszik, édesanyja boldogan öleli át őt egy csokor tulipánnal a kezében, amit feltehetően tőle kapott.

Karácsony Gergely főpolgármester is egy közös fotóval emlékezett meg. A régi képen az akkor még csak kisgyermekkorú politikus látható anyukájával. – Gyakran jut eszembe ez a kép, anyák napján mindig. Egyéves lehetek rajta, anyukám körülbelül 30, és én vagyok a negyedik gyereke, akit járni tanít. Ekkor még nem tudtuk, hogy nehéz lesz. Hogy édesapám pár évvel később bekövetkező halála után egyedül kell felnevelnie minket. Korán megtanultam: minden véges, csak az anyai szeretet végtelen. Boldog anyák napját minden anyukának! És emlékezzünk meg külön arról a több százezer anyukáról, aki egyedül neveli a gyermekét! – zárta bejegyzését.