Orbán Viktor: Fegyházban vagyunk? Hoppá!

Orbán Viktor: Fegyházban vagyunk? Hoppá!

Orbán Viktor Sátoraljaújhelyen (Fotó: a miniszterelnök Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Orbán Viktor miniszterelnök úr megérkezett, kísérőt kérnénk – ezzel a mondattal kezdődik a kormányfő legújabb videója, amely Sátoraljaújhelyen, az ottani büntetés-végrehajtási intézetben készült, ahol a fogvatartottak védőfelszereléseket gyártanak. A miniszterelnök ezután azzal folytatja: „Nem tudják, hogy jövök?”, majd a nemleges válaszra még annyit mond, hogy helyes.

A kormányfőnek át kell esnie hőmérsékletmérésen, ezúttal egyedül van, tehát nem küldhet mást előre, mint tette azt korábban a reptéren a feleségével.

Kiderül, hogy Orbán Viktor a védőfelszereléseket gyártó, Kínából érkezett gépre kíváncsi, mint mondja, „csak azt akarom megnézni, a gépet, nem az elítéltek miatt jöttem, hanem a gép miatt”. Az ominózus gépről kiderül, hogy 2,8 millió maszkot gyártanak vele egy hónapban, napközben és éjjel egyaránt. Még egy maszkot is kap, hogy „belügyminiszter úr elhiggye, hogy ott járt”.

– Ez börtön vagy fogház? – teszi fel a kérdést már az udvaron a miniszterelnök, mire közlik vele, hogy fegyház. – Fegyházban vagyunk? Hoppá! Nehézfiúk – zárja a beszélgetést a kormányfő.

Huszonnegyedik nap. Sátoraljaújhely // Day twenty-four. Sátoraljaújhely