Orbán Viktor: Kölni helyett most munka van

Orbán Viktor: Kölni helyett most munka van

Orbán Viktor aláírta az ország lezárását szabályozó rendeleteket (Fotó: Orbán Viktor/ Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A két évvel ezelőtti húsvéti hangulatot hasonlította össze Orbán Viktor a mostanival: akkor családi körben telt az ünnep, ezúttal viszont dolgozni kell.

A miniszterelnök a Facebook oldalán írt arról, hogy idén, ahogy tavaly is, máshogy telik a húsvét. Elmaradtak az ölelések, a locsolóversek, a hosszú beszélgetések, és a kölni sem került elő. Van helyette munka. – Dolgozunk, hogy minél hamarabb legyőzhessük a vírust – közölte hozzátéve, hogy küzdenek az orvosok, az ápolók a szülők. A vakcináknak köszönhetően „minden egyes oltással közelebb kerülünk a győzelemhez”, egyúttal „várjuk a nyarat és reménykedünk, hogy együtt sikerülni fog”.

Ezzel szemben két évvel ezelőtt még a szokásos módon, meghitt családi körben telt a húsvét. – A sonka várta, hogy megszegjék, az unokák az udvaron játszottak – emlékezett a kormányfő, azt is megemlítve, akkor „derűsen vártuk a nyarat, hiszen az ország minden rezdüléséből áradt az optimizmus és az életerő”.

Címkék: Orbán Viktor, húsvét