Orbán Viktor Lázár Jánost is magával vitte egy útra

Orbán Viktor Lázár Jánost is magával vitte egy útra

Lázár János és Orbán Viktor (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Szerbiába utazott, ahol Aleksandar Vucic szerb államfővel közösen megnyitja a 89. Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásárt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor és Aleksandar Vucic kétoldalú tárgyalást is folytatnak egymással Újvidéken – mondta a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. Hozzátette: a magyar kormányzati küldöttség tagja Lázár János építési és beruházási miniszterjelölt, illetve Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára.

A magyar miniszterelnök idén már járt Szerbiában, a Budapest-Belgrád vasútvonal szerb részének átadásán. Egy ott készült videón az látszik, ahogyan a vonatúton Aleksandar Vucic lelkesen integet, csak éppen az államosan senki sincs. Orbán Viktor is néha beszáll az integetésbe, majd némileg zavarodottan inkább leteszi a kezét.