Orbán Viktor legalább hatórás kormányülést tartott, holnap hosszú kihagyás után újra kormányinfó

Orbán Viktor legalább hatórás kormányülést tartott, holnap hosszú kihagyás után újra kormányinfó

Kormányülés (Fotó: Orbán Viktor/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor miniszterelnök, miután hetekig Horvátországban tartózkodott szabadságon, és eközben Semjén Zsolt vezetett kormányülést, visszatérése után már nem először vezeti újra a kormány ülését. Mai Facebook-posztjai szerint a szerdai ülést valamivel kilenc óra után kezdték, és délután fél négykor még tartott. A közölt képen a „maratoni kormányülés" felirat szerepelt.

 

Az elmúlt hetekben az tartott lázban egyeseket, hogy a szokatlanul gyakran közölt nyaralós képeken meddig nőhet Orbán Viktor ősz szakálla, mielőtt levágná. Nos, a szakáll már a múlté.

A hírek szerint holnap, hosszú idő után először újra kormányinfót tartanak. Nem kizárható, hogy jelentős bejelentésre készülnek, bár erről még semmit sem tudni. A tájékoztató csütörtökön 10 órakor kezdődik, Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és Szentkirályi Alexandra részvételével.